2010-09-08

Höst- o halltider!

Jag har ju inte varit jätteflitig på att uppdatera min blogg i sommar... Jag har knappt varit hemma o det har varit fullt upp minst sagt. Jag tänkte mig en liten rapport om de senaste bravaderna... men den får vänta lite. Just nu tänkte jag mest tala om att Lotushallen snart står till förfogande för alla som vill fortsätta att träna när mörkret o höstrusket sätter in!!! Det ska bli så spännande o jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Mattan är ju ett kapitel för sig, bättre underlag finns det inte att hitta just nu. Sedan jobbar vi nu med fikarummet som ska innehålla hunddusch, burar, kök o tv/video-utrustning så att man kan ta sig en fika o analysera sin träning efter passet i hallen!

Hallen kommer att vara bokningsbar från o med 1 oktober. Dock är jag borta hela oktober så invigningen kommer att ske lördagen den 13 november. Det kommer att vara en inoff agilitytävling, lite uppvisningar osv. Välkomna allihop!! Mer info kommer.

Kurser i huvudstaden
Jag o hundarna är nu i huvudstaden med omnejd. Här har vi haft kurs i Knivsta två dagar o från o med ikväll är det kurs på Österåker. I måndags kväll hämtade jag Zaa hos Maria!!! Jag ska ha honom i tre veckor o sedan ska han tillbaka igen. Han är ju bara världens gulligaste o det är sååå mysigt att ha honom hos mig igen! Han mår bra o veterinär o fysioterapeut är nöjda med hans framsteg. Slutbesöket hos veterinären blir i början på oktober... Jag passar oxå på att hälsa på endel Stockholmsboende kompisar när jag är här, så vi har fullt upp i det fina vädret. Underbart höstväder ju!!

Ha det gott, vi kanske ses i svampskogen? ;o)

3 kommentarer:

 1. Saknar lilleman redan. Tur att han komemr tillbaka en kortis igen sen. ;)

  SvaraRadera
 2. Tack för dina jätteroliga kursdagar hos oss i Knivsta - du är verkligen superproffsig!! Tror att jag glömde säga hej då till dig...jag är liksom lite virrig...
  Lycka till med Lotushallen! Hoppas vi kan komma ner ett gäng och träna hos dig nån gång :-)

  Hälsningar
  Maria å Aston

  SvaraRadera
 3. Kul med en uppdatering!

  Tack för alla värdefulla träningstips på Mixlägret.. även om jag borde antecknat mycket mer.. så när Bliss är mogen för den träningen att jag kommer igång.. :) Får gå en kurs senare när vi är en bit på vägen.

  Hälsningar
  Chris & Bliss (Den jobbiga bruna BC:n ;) )

  SvaraRadera

Bloggarkiv